INFO #Decemberglutenvrij


Wacht, secondje, waar ligt mijne Love Actually? Oh, hier. Of neen, The Holiday - ja, doen. Kijken, niet twijfelen, die afwas doet u morgen wel. Misschien When Harry Met Sally? Of een You've got mail'ke? Pakt anders Sleepless in Seattle. OF NEE, ne gaawe aawe While You Were Sleeping. Ja. Die wordt het. Als u evenwel net iets minder geneigd bent dan yours truly om voor de honderste keer een kwalitatief hoogstaand kerstpareltje op uw televisiescherm te aanschouwen deze maand (IK NIET, FOREVER IN DE KERSTMOOD MET FILMPJES EN LICHTJES EN SFEERTJES EN HAARDVUURTJES EN NOG MEER LICHTJES) en bijgevolg een andere bezigheid zoekt voor uw avonden, dan hebben wij, glutenvrije bloggers, iets voor u: #decemberglutenvrij.


Ons opzet is gelijkaardig aan dat van die adventkalenders waar u dagelijks een luikje opent en op die manier aftelt naar kerst (Life changing moment - dat werkt zó. Werkt dat zo, Julie? God, wat fijn dat u dat even toelicht. - Geen probleem, doe ik toch effe). Ik verwijs echter niet zo graag naar onze actie op die manier omdat er onvermijdelijk mensen teleurgesteld gaan zijn dat er hier geen chocolaatje bij komt kijken. En toch, dat aftelprincipe is het opzet. We tellen bovendien niet enkel af tot en met kerstavond, maar we gaan gewoon smoothly door tot aan het nieuwe jaar. You're so very welcome. Elke dag verschijnt er één blog van één van ons met als thema december. Morgen begint #decemberglutenvrij op ikbenglutenvrij en op die blog wordt er onderaan aangegeven wie er de volgende dag een postje zal schrijven - en zo gaat dat door tot 2016 (enter the nervous breakdown: 2016? Tijd en vliegen enal). U kan ons ook volgen via social media, aangezien u zo'n modern mondain wezen bent, met de hashtag #decemberglutenvrij.Logo door Bakers & Fakers

De volgende straffe schrijvers wachten deze maand op uw bezoekje, in alfabetische volgorde:
 1. Beaufood
 2. Boeddamum
 3. Creatief glutenvrij
 4. Dayenne’s food blog
 5. De gezonde kok
 6. De glutenvrije man
 7. Foodless
 8. Gebaksjuwelier
 9. Glutenfree Amsterdam
 10. Glutenvrij hoort erbij
 11. Glutenvrij kookhoekje
 12. Glutenvrij reizen
 13. Glutenvrije blog
 14. Glutenvrije mama
 15. Glutenvrijers
 16. Home of comfort
 17. Ik ben glutenvrij
 18. Ik eet vrij
 19. Koos glutenloos
 20. Laurien is
 21. Lekker glutenvrij
 22. Mainly Marlot
 23. Mama en Emily
 24. Mijn serendipity
 25. Miss Glutenvrij
 26. Pinkpequena
 27. Stories of a coeliac
 28. Young and wild and glutenfree
 29. Your daily intake
En ohja, als u ons leest voor 21u 's avonds is er meer dan tijd genoeg om die films toch ook nog te bekijken. Geen zorgen, we've got your back.

Reacties